Navigáció
404  

A keresett oldal nem található.
Kiemelt ajánlatok
77 m2
0 ezer
Eladó Téglalakás
Siófok, Balatonszéplak
87 m2
0 ezer
Eladó Téglalakás
Balatonfenyves
650 m2
0 ezer
Eladó Családi ház
Budapest, XVI. kerület, Árpádföld
6 600 m2
0 ezer
Eladó Iparterület
Budapest, XV. kerület, Rákospalota
49 m2
0 ezer
Eladó Téglalakás
Balatonlelle, Központ
821 m2
0 ezer
Eladó Irodaház
Budaörs
13 684 m2
0 ezer
Eladó Külterület
Paks
800 m2
0 ezer
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület
120 m2
0 ezer
Eladó Téglalakás
Budapest, VIII. kerület, Józsefváros – Csarnoknegyed
350 m2
0 ezer
Eladó Családi ház
Budapest, II. kerület

Anya és lányai a magyar luxusingatlan-piac élén


Forbes magazin

Bizalmi kapcsolati háló és pozitív ügyfélélmény a kulcs az üzleti sikerhez

Forbes magazin
Csak nálunk
Eladó Téglalakás, Balatonlelle, 34 m2,   2 Szoba
39.99 millió Ft
UTOLSÓ ELADÓ LAKÁS!   Központi elhelyezkedés, ízléses megjelenés, magas minőség és műszaki tartalom, a Balatontól 500 méterre.    A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonlelle központjában, a strandoktól pár perc séta távolságra, új építésű, kis lélekszámú, 6 lakásos társasházban található, 1. emeleti, 34 m2 területű, 1+1 szobás téglal lakást. A lakáshoz 9 m2-es terasz tartozik.   Beosztását tekintve egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, előszoba, WC-s, zuhanyzós fürdőszoba és terasz kerül benne kialakításra.    Hőszivattyús hűtés-fűtés.  Műanyag nyílászárók, elektromos alumínium redőnyök   Rugalmas fizetési ütem.    A lakáshoz, zárt udvari gépkocsibeálló kötelezően megvásárolandó.    Kulcsrakész állapotban, 2025. II. negyedévében kerül átadásra.   Befektetésnek, nyaralónak, állandó lakhatásra egyaránt ajánlott.    További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Nyaraló, Zamárdi, 33 m2,   1 + 1 Szoba
31.5 millió Ft
Balatontól 250 méterre!   A City Cartel Balaton Ingatlaniroda eladásra kínál Zamárdi közkedvelt központi, mégis csendes utcájában egy 33 m2-es földszinti, társasházi nyaraló lakást. A lakásban megtalálható egy közlekedő, egy nagyobb szoba, mely terasza a kerte nyílik, hálószoba, fürdőszoba, konyha.    A ház a 70-es években épült, 6 lakás található benne, jó lakóközösséggel, rendezett 1040 m2-es kerttel, autó beállási lehetőséggel rendelkezik.   A lakások külön helyrajzi számmal rendelkeznek, külön víz és villany órákkal, így télen is használható. Fűtése klímával vagy elektromos falpanellel megoldható.   Az utca túloldalán szemben bolt, büfé üzemel. Ha szeretne egy elérhető árú, rendkívül jó lokációjú nyaralót vásárolni, mely így vagy felújított állapotban is kényelmesen használható, keressen bizalommal és rugalmasan megmutatom Önnek!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Ikerház, Siófok, 84 m2,   2 Szoba
118.9 millió Ft
A City Cartel Balaton Ingatlaniroda eladásra kínál Szabadi-Sóstó csendes utcájában, új építésű házak szomszédságában, egy 84 m2-es modern, impozáns megjelenésű ingatlant. Az ingatlanból összesen 4 db van (2-2) hátsó falas iker építésben, külön bejáróval. Ebből már egy elkelt. A házban a földszinten helyet kapott egy világos, tágas amerika konyhás nappali és egy vendég wc. Az emeletre széles lépcsőfeljáró vezet, ahol kettő hálószoba és egy kádas fürdőszoba + wc került kialakításra. A lépcső alatt tároló helyiséget alakítottak ki, illetve a gépészet is itt kapott helyet. Az emeleti közlekedőből és mindkét szobából lehetőség nyílik kimenni a teraszra, mely összefüggően húzódik a helyiségek előtt. A ház külső és belső burkolatai egyaránt prémium minőségű anyagokból készültek. A falazat Porotherm téglából épült 20 cm-es hőszigeteléssel, az ablakok 3 rétegű hőszigetelt nyílászárók, melyeket elektromosan működő zsalúziákkal láttak el. A hőszivattyús rendszerrel felszerelt ingatlanban padlófűtés és mennyezet hűtés gondoskodik a mindig kellemes klímáról. A biztonságról elektromos kapu, kamerarendszer és riasztó gondoskodik. A szépen füvesített kertben öntözőrendszer került telepítésre. Az udvarban térkövezett autóbeálló is rendelkezésre áll. A szabadstrand pár perc sétával elérhető. Egy ingatlan már elkelt, még 1 db azzal teljesen azonos kinézetű és elrendezésű, bútorozatlan ház áll rendelkezésre, illetve a képeken látható 2 db megegyező elrendezésű, de más fürdőszoba burkolatokkal ellátott, fürdőkáddal szerelt ház vásárolható meg. Hívjon bizalommal és tekintse meg velem ezt a gyönyörű ingatlant a hét bármely napján! Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Csak nálunk
Eladó Nyaraló, Balatonlelle, 60 m2,   2 Szoba
25 millió Ft
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!   A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonlellén, a Kishegyen, egy művelés alól kivett, zártkerti területen található, gazdasági épület besorolású, 4070 m2 nagyságú telken elhelyezkedő, 60 m2 lakóterületű, vályog falazatú nyaralót.    Vásárláskor nincs szükség kifüggesztésre, tehermentes és azonnal birtokbavehető.    Az épületben kettő szoba, egy borospince és a hozzá tartozó előkészítő került kialakításra.    A közművek tekintetében, villany található. A telken egy fúrt kút is található.    A terület legmagasabb pontjáról badacsonyi panorámában gyönyörködhetünk.    Előkert nagyon rendezett, gyümölcsfákkal tarkított.    Parkolásra udvarban adódik lehetőség.    Az ingatlan 100%-ban aszfaltos úton közelíthető meg.    További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1 szint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 8640 Fonyód, Ady Endre utca 5. (Balaton Áruház földszint)   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Családi ház, Balatonszemes, 70 m2,  
34.9 millió Ft
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonszemes állandóan lakott részén, egy bontandó/felújításra szoruló önálló, vegyes falazatú, földszintes, kb. 70 m2 alapterületű családi házat, amihez pluszban melléképületek is tartoznak. A telek mérete 2878 m2.    Az ingatlan 30%-ban beépíthető, 2 vagy 4 lakásos építmény építhető rá, 5,5 méteres építménymagasság mellett. Közműveket tekintve gáz kivételével minden bekötésre került, tehát a víz, a villany és a csatorna is.   A legközelebbi szabadstrand kb. 1500 méter, gyalogosan is 15 percen belül kényelmesen elérhető. Részletekkel kapcsolatban keressen bizalommal!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Zártkert, Balatonberény, 205 m2,  
34.9 millió Ft
Balatonberényben zártkerti telek eladó! Akció!
Egyben jobban megéri! A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Balatonberényben a Szőlőhegyen 22.500 m2-es zártkerti besorolású telket, amin helyi védelem alatt álló 3 db vegyes falazatú, felújítandó épület áll!    Jelenlegi jogszabályok értelmében a területen 3%-os beépíthetőség és 5 méteres építménymagasság a megengedett.    Közműveket tekintve a víz fúrt kúton keresztül van, villany a telek előtt megtalálható, csatorna és gáz nincs.   Kiváló választás lehet a nyugalomra vágyóknak, valamint mezőgazdasági ismeretekkel rendelkezőknek, őstermelőknek, fiatal gazdáknak.    A területet vegyesen aszfaltos és földes úton lehet megközelíteni. A település zajától messze, de közben mégis közel a központhoz, a Balatonhoz, ami 5 perces autóutat foglal magában.   Aki a csendet és a békét keresi, továbbá érzelmi töltete van az ilyen birtokok iránt, nem kell tovább keresnie, itt a remek alkalom, hogy saját igényeire formálja. Falusi program keretein belül támogatás is felvehető rá, korszerűsítésre, bővítésre. Jelenleg is lovakat tartanak rajta így az állatok kedvelőinek, akár egy lovas ranch kialakítása is opció lehet. A területek külön is megvásárólhatóak a következő kiosztásban: - 4969 m2-telek, 65 m2-es épület - 11.900.000 Ft - 17.500 m2 telek, 2 db 70 m2-es épület - 29.900.000 Ft   Ne hagyja ki ezt a kínálkozó lehetőséget, legyen most Ön az első!   További kérdések esetén állok rendelkezésére a hét bármely napján.   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!   Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.  Részletes adatkezelési tájékoztatónkat megtalálja honlapunkon.
Eladó Zártkert, Balatonberény, 140 m2,  
29.9 millió Ft
Balatonberényben zártkerti telek eladó! Akció!
A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Balatonberényben a Szőlőhegyen egy 20 000 m2-es zártkerti besorolású telket. A telken helyi védelem alatt álló 2 darab 70 m2-es, vegyes falazatú, felújítandó épület áll.   Jelenlegi jogszabályok értelmében a területen 3%-os beépíthetőség és 5 méteres építménymagasság a megengedett.    Közműveket tekintve a víz fúrt kúton keresztül van, villany a telek előtt megtalálható, csatorna és gáz nincs.   Kiváló választás lehet a nyugalomra vágyóknak, valamint mezőgazdasági ismeretekkel rendelkezőknek, őstermelőknek, fiatal gazdáknak.    A területet vegyesen aszfaltos és földes úton lehet megközelíteni. A település zajától messze, de közben mégis közel a központhoz, a Balatonhoz, ami 5 perces autóutat foglal magában.   Aki a csendet és a békét keresi, továbbá érzelmi töltete van az ilyen birtokok iránt, nem kell tovább keresnie, itt a remek alkalom, hogy saját igényeire formálja. Falusi program keretein belül támogatás is felvehető rá, korszerűsítésre, bővítésre. Jelenleg is lovakat tartanak rajta így az állatok kedvelőinek, akár egy lovas ranch kialakítása is opció lehet.   Ne hagyja ki ezt a kínálkozó lehetőséget, legyen most Ön az első!   További kérdések esetén állok rendelkezésére a hét bármely napján.   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!   Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.  Részletes adatkezelési tájékoztatónkat megtalálja honlapunkon.
Eladó Zártkert, Balatonberény, 65 m2,  
11.9 millió Ft
Balatonberényben zártkerti telek eladó! Akció!
A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Balatonberényben a Szőlőhegyen egy 4 800 m2-es zártkerti besorolású telket. A telken egy helyi védelem alatt álló 65 m2-es, vegyes falazatú, felújítandó épület áll.   Jelenlegi jogszabályok értelmében a területen 3%-os beépíthetőség és 5 méteres építménymagasság a megengedett.    Közműveket tekintve a víz fúrt kúton keresztül van, villany a telek előtt megtalálható, csatorna és gáz nincs.   A telken 35 különböző gyümölcsfa pl.: alma, dió, barack, amerikai mogyoró stb., valamint 5 sor szőlő található.   Kiváló választás lehet a nyugalomra vágyóknak, valamint mezőgazdasági ismeretekkel rendelkezőknek, őstermelőknek, fiatal gazdáknak.   A területet vegyesen aszfaltos és földes úton lehet megközelíteni. A település zajától messze, de közben mégis közel a központhoz, a Balatonhoz, ami 5 perces autóutat foglal magában.   Aki a csendet és a békét keresi, továbbá érzelmi töltete van az ilyen birtokok iránt, annak nem kell tovább keresnie, itt a remek alkalom, hogy saját igényeire formálja. Falusi program keretein belül támogatás is felvehető rá, korszerűsítésre, bővítésre.   Ne hagyja ki ezt a kínálkozó lehetőséget, legyen most Ön az első!   További kérdések esetén állok rendelkezésére a hét bármely napján.   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!   Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.  Részletes adatkezelési tájékoztatónkat megtalálja honlapunkon.
Eladó Családi ház, Siófok, 80 m2,   4 Szoba
84 millió Ft
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok, Foki-hegyen egy csendes zsákutcájában, 2 db 90 nm2 -es, új építésű, két szintes, modern stílusú iker családi házat, 13 nm-es terasszal, saját kertkapcsolattal, kulcsrakész állapotban, 2025. szeptemberi átadással.   Az építkezés 2024 őszén veszi kezdetét, szakaszos fizetési konstrukcióval lehet szerződni a projektre. A térkövezett parkoló 5.000.000 Ft, ami kötelezően megvásárolandó az ingatlanhoz.   A város egyik ismert kivitelezőjétől vásárolhat ingatlant, aki a környéken már rendelkezik számos megtekinthető referenciamunkával.   A földszinten kapott helyet a nappali - konyha - étkező és fürdő,az emeleten pedig 3 hálószoba, fürdőszoba található az ingatlanban.   A házat 15 cm-es szigetelés fedi, riasztó és klíma is található benne. A hideg- és melegburkolatok igény szerint 8.000 Ft értékhatárig egyedileg választhatók.   A ház saját mérőórákkal rendelkezik. Elektromos redőny és szúnyogháló kerül beépítésre a nyílászárókra.   Jelen állapotában az ingatlanhoz egyedi igényeket is figyelembe lehet venni.   Műszaki tartalom: - Trifa antrazit korcolt lemezfedés, antracit csatornarendszerrel . - Falazat: Leier 30-as kerámia falazóelem, válaszfalak Leier 10-es falazóelemekből - Térkövezett udvari kocsibeálló - Elektromos távirányítású úszókapu - Előkészítése a  napelem-rendszernek - Hőszivattyús fűtés /padlófűtés és mennyezeti hűtés/ - 6 légkamrás, hőhídmentes nyílászárók, 3 rétegű üveggel, bukó-nyíló kivitelben - Geberit beépített tartályos wc - Nappaliban Schiedel kémény, mellyel akár kandalló, vagy cserépkályha is működtethető - Kiépített riasztórendszer ablak; ajtónyitásra + mozgásérzékelők + külső sziréna - Parkosított kert és automata öntözőrendszer kiépítése.   A családi ház kellemes, családias, új építésű házak környezetében található, közelben iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelők, kórház, illetve bevásárlási lehetőség is könnyen elérhető.   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Családi ház, Siófok, 90 m2,   4 Szoba
94 millió Ft
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok, Foki-hegyen egy csendes zsákutcájában, 2 db 90 nm2 -es, új építésű, két szintes, modern stílusú iker családi házat, 13 nm-es terasszal, saját kertkapcsolattal, kulcsrakész állapotban, 2025. szeptemberi átadással.   Az építkezés 2024 ősszén veszi kezdetét, szakaszos fizetésí konstrukcióval lehet szerződni a projektre. A térkövezett parkoló 5.000.000 Ft, ami kötelezően megvásárolandó az ingatlanhoz.   A város egyik ismert kivitelezőjétől vásárolhat ingatlant, aki a környéken már rendelkezik számos megtekinthető referenciamunkával.   A földszinten kapott helyet a nappali-konyha-étkező és a fürdő, az emeleten pedig 3 hálószoba, fürdőszoba található az ingatlanban.   A házat 15 cm-es szigetelés fedi, riasztó és klíma is található benne. A hideg- és melegburkolatok igény szerint 8.000 Ft értékhatárig egyedileg választhatók.   A ház saját mérőórákkal rendelkezik. Elektromos redőny és szúnyogháló kerül beépítésre a nyílászárókra.   Jelen álapotában az ingatlanhoz egyedi igényeket is figyelembe lehet venni.   Műszaki tartalom: - Trifa antrazit korcolt lemezfedés, antracit csatornarendszerrel - Falazat: Leier 30-as kerámia falazóelem, válaszfalak Leier 10-es falazóelemekből - Térkövezett udvari kocsibeálló - Elektromos távirányítású úszókapu - Előkészitése a  napelemrendszernek - Hőszivattyús fűtés /padlófűtés és menyezeti hűtés/ - 6 légkamrás, hőhídmentes nyílászárók, 3 rétegű üveggel, bukó-nyíló kivitelben - Geberit beépített tartályos wc - Nappaliban Schiedel kémény, mellyel akár kandalló, vagy cserépkályha is működtethető - Kiépített riasztórendszer ablak; ajtónyitásra + mozgásérzékelők + külső sziréna - Parkosított kert és automata öntöző rrendszer kiépítése .   A családi ház kellemes, családias, új építésű házak környezetében található, közelben iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelők, kórház, illetve bevásárlási lehetőség is könnyen elérhető.   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Családi ház, Siófok, 95 m2,   4 Szoba
99.5 millió Ft
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok, Foki-hegyi, dinamikusan fejlődő városrészén, 4 db önálló, 90 nm2-es, új építésű, egy szintes, modern stílusú családi házat, 15 nm-es terasszal, kiépített öntöző berendezéssel, parkosított kerttel ,kulcsrakész állapotban 2024. decemberi átadással.   Nappali - konyha - étkező - kamra, 3 hálószoba, fürdőszoba, háztartási helyiség és előszoba található az ingatlanban.   Az ingatlanok melegét hőszivattyús padlófűtés biztosítja, illetve split klímavál is felszerelt a ház. A telken belül 2 gépkocsi számára van parkolási lehetőség. A nyílászárók motoros távirányítós alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval vannak felszerelve.    A házat 10 cm-es grafitos szigetelés fedi, riasztó és klíma is található benne. A hideg- és melegburkolatok igény szerint egyeztetett értékhatárig egyedileg választhatók: hideg burkolatok 10.000 -12.000 Ft -ig, a meleg burkolatok 6.000-7.000 Ft -ig választhatók ízlés szerint.    Az ingatlanokat 10% foglalózás után szakaszos fizetési konstrukcióval lehet fizetni.   A város egyik ismert kivitelezőjétől vásárolhat ingatlant, aki a környéken már rendelkezik számos megtekinthető referenciamunkával - közvetlenül a projekt mellett a már elkészült házak is megtekinthetőek.   Jelen álapotában az ingatlanhoz egyedi igényeket is figyelembe lehet venni.    A családi ház kellemes, családias, új építésű házak környezetében található, közelben iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelők, kórház, illetve bevásárlási lehetőség is könnyen elérhető.   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Téglalakás, Fonyód, 52 m2,   3 Szoba
74.99 millió Ft
Most AJÁNDÉK parkolóval!    Új építésű, sorház jellegű, kertkapcsolatos lakás, központi elhelyezkedéssel, a Balatontól 800 méterre.   A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Fonyód központi részén, iskola, óvoda, bolt, gyógyszertár közelében, egy 52 m2 lakóterületű, két szintes, (+ 25 m2 nagyságú pince), 75 m2 kizárólagos kerthasználattal rendelkező, új építésű lakás besorolású, teljesen berendezett ingatlant.    Beosztását tekintve a földszinten egy amerikai konyha + étkező + nappali egy légtérben, egy WC-s, zuhanyzós fürdőszoba, egy előtér és egy terasz található.    A tetőtérben kettő hálószoba került kialakításra.    Egyedi mérőórákkal, H-tarifás méréssel rendelkezik.    Hűtést-fűtést klímák szolgáltatják.    Az udvarban közös használatú medence, grillező is kialakításra került.   Saját privát parkoló az árban!    Nyaralónak állandó lakhatásra egyaránt ajánlott.    További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1 szint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 8640 Fonyód, Ady Endre utca 5. (Balaton Áruház földszint)   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!