Navigáció
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
A City Cartel Balaton Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok - Balatonkiliti városrészen egy családi házat.   A 90 m2-es családi ház egy 530 m2-es, parkosított telken fekszik, a telek elülső részén örökzöld fák díszelegnek, mögöttük helyezkedik el a ház.   A ház fekvésének köszönhetően a belső terek napfényesek, a helyiségek kialakítása a következő: a házba lépve egy nappali/étkező helyiségbe érkezünk, melyhez csatlakozik a konyha, innen nyílik a fürdőszoba-wc és egy hálószoba is. Balra található egy folyosó, ahol további 2 hálószoba és egy társalgó található. A társalgó eredetileg egy terasz volt, de teljesen zárttá alakították, így megnövelve a ház belső hasznos alapterületét.    Az udvaron helyet kapott egy lemezgarázs, mely jelenleg tárolóként funkcionál, de egy autó kényelmesen elfér benne.   A környék állandó lakosok által lakott, Kiliti legjobb része. Gyalogos távolságra helyezkedik el iskola, bolt, pékség, templom, cukrászda.   Kocsival néhány perc alatt megközelithető több, nagyobb üzlet, valamint a Balaton-part is.   Ha felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, vagy bármi kérdése lenne még, hívjon bizalommal a hét bármely napján.   rodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.      Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Csak nálunk
CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!   A balatoni City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál egy új építésű családi házat, mely Siófok frekventált, új építésű környékén, a Balatontól 5 perc sétára, 350 m2-es telken, különleges építészeti megoldásokkal, korszerű, környezettudatos anyagokból épült. A ház külső-belső megjelenése lakberendező és belsőépítész által tervezett, modern, stílusos, igazi éke a környéknek, ahol épült. A ház hasznos belső alapterülete 105 m2 + 32 m2 terasz.   A házba belépve az előszobából balra nyílik a tágas nappali-konyha-étkező, jobbra pedig a zuhanyzós fürdőszoba - wc, valamint a földszinti hálószoba, az alsó szinten még egy háztartási helyiség is található, ahová a komplett gépészetet beépítették.   A nappalihoz közvetlenül kapcsolódik a 20 m2-es fedett terasz, melyről a napozóterasz és a 6 m x 3 m nagyságú, fűthető medence érhető el. A napozóterasz és a medence is a ház mögött épült, az utcáról így nem belátható.  A felső szintre egy különlegesen kivitelezett tölgyfalépcsőn juthatunk, ahol további három hálószoba, valamint egy fürdőkádas fürdőszoba - wc is kialakításra került. Az egyik hálószobához egy 12 m2-es terasz is tartozik. A ház rendkívül sok modern felszereléssel ellátott, a fűtést és a hűtést hőszivattyú biztosítja, a téli hónapokban padlófűtés gondoskodik a ház melegéről. Teljes mértékig okosház, távolról szabályozható a hűtés/fűtés, riasztó, kamerarendszer és a redőny is. A kert parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott, a parkolásról a telken belül kocsibeálló gondoskodik, a ház előtt pedig a viacolorral borított területen is több autó parkolására elegendő hely található. Kulcsrakész állapotban van, azonnal költözhető.   A ház 600 méterre található a balatoni szabadstrandtól, ahol több étterem, játszóterek és rendezett parti sétány is található.   A 4 meglévő épületből még 3 szabadon választható, bútorozottan, illetve bútorok nélkül. A házak külön helyrajzi számmal rendelkeznek, egymástól elválasztva kerültek kialakításra.  A képek REÁL KÉPEK!! A kivitelező cég saját beruházásról van szó, a környéken több referencia munkájuk is megtalálható. Jöjjön el, nézze meg ezeket a modern családi házakat, mely stílusa, hangulata, megjelenése igazán különleges. További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Árak: Teljes bútorozattal: 195.000.000 Ft Konyhabútorral, előszoba gardróbbal és étkezőgarnitúrával: 180.000.000 Ft Bútorozatlanul: 170.000.000 Ft   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.      Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Csak nálunk
CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!   A balatoni City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál egy új építésű családi házat, mely Siófok frekventált, új építésű környékén, a Balatontól 5 perc sétára, 350 m2-es telken, különleges építészeti megoldásokkal, korszerű, környezettudatos anyagokból épült. A ház külső-belső megjelenése lakberendező és belsőépítész által tervezett, modern, stílusos, igazi éke a környéknek, ahol épült. A ház hasznos belső alapterülete 105 m2 + 32 m2 terasz.   A házba belépve az előszobából balra nyílik a tágas nappali - konyha - étkező, jobbra pedig a zuhanyzós fürdőszoba - wc, valamint a földszinti hálószoba, az alsó szinten még egy háztartási helyiség is található, ahová a komplett gépészetet beépítették.   A nappalihoz közvetlenül kapcsolódik a 20 m2-es fedett terasz, melyről a napozóterasz és a 6 m x 3 m nagyságú, fűthető medence érhető el. A napozóterasz és a medence is a ház mögött épült, az utcáról így nem belátható.  A felső szintre egy különlegesen kivitelezett tölgyfalépcsőn juthatunk, ahol további három hálószoba, valamint egy fürdőkádas fürdőszoba - wc is kialakításra került. Az egyik hálószobához egy 12 m2-es terasz is tartozik. A ház rendkívül sok modern felszereléssel ellátott, a fűtést és a hűtést hőszivattyú biztosítja, a téli hónapokban padlófűtés gondoskodik a ház melegéről. Teljes mértékig okosház, távolról szabályozható a hűtés/fűtés, riasztó, kamerarendszer és a redőny is. A kert parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott, a parkolásról a telken belül kocsibeálló gondoskodik, a ház előtt pedig a viacolorral borított területen is több autó parkolására elegendő hely található. Kulcsrakész állapotban van, azonnal költözhető.   A ház 600 méterre található a balatoni szabadstrandtól, ahol több étterem, játszóterek és rendezett parti sétány is található.   A 4 meglévő épületből még 3 szabadon választható, bútorozottan, illetve bútorok nélkül. A házak külön helyrajzi számmal rendelkeznek, egymástól elválasztva kerültek kialakításra.  A képek REÁL KÉPEK!! A kivitelező cég saját beruházásról van szó, a környéken több referencia munkájuk is megtalálható. Jöjjön el, nézze meg ezeket a modern családi házakat, mely stílusa, hangulata, megjelenése igazán különleges. További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Árak: Teljes bútorozattal: 195.000.000 Ft Konyhabútorral, előszoba gardróbbal és étkezőgarnitúrával: 180.000.000 Ft Bútorozatlanul: 170.000.000 Ft   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.      Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Azonnal költözhető új építésű lakás!!! A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok Aranypartján egy társasházi földszinti kertkapcsolatos lakást. A mai kor igényeinek megfelelő műszaki tartalommal és minőségi anyagokkal kivitelezett lakások 2 szinten helyezkednek el, összesen 8 lakás került kialakításra, szintenként egyenlő elosztásban.    A lakások fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik, padlófűtéssel. 3 rétegű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Mindegyik lakás klímval felszerelt.   A lakás a földszinten található 49,5 m2 alapterületű nappali+konyha, 1 háló, fürdőszoba+WC, egyedi mérőórákkal felszerelve. A lakáshoz 5,4 négyzetméteres terasz, és 94 négyzetméteres saját kert tartozik.    A Balaton-part 200 méterre helyezkedik el.  A társasház udvara parkosított, rendezett, melyben minden lakáshoz gépkocsibeálló vásárlása kötelező 3.000.000 Ft-os áron.  A vételár tartalmazza az összes berendezést. Kifejezetten ajánlom befektetőknek, nyaralni vágyóknak, de tökéletes választás kisebb családosoknak állandó lakhatásra.   Az ingatlan lakóingatlan minősítéssel rendelkezik.   További kérdések esetén állok rendelkezésükre!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Azonnal költözhető, berendezett, új építésű lakás!!! A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok Aranypartján egy társasházi földszinti kertkapcsolatos lakást. A mai kor igényeinek megfelelő műszaki tartalommal és minőségi anyagokkal kivitelezett lakások 2 szinten helyezkednek el, összesen 8 lakás került kialakításra, szintenként egyenlő elosztásban.    A lakások fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik, padlófűtéssel. 3 rétegű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Mindegyik lakás klímával felszerelt.   A lakás a földszinten található 44,6 m2 alapterületű nappali+konyha, 1 háló, fürdőszoba+WC, egyedi mérőórákkal felszerelve. A lakáshoz 7,5 négyzetméteres terasz, és 35 négyzetméteres saját kert tartozik.  A vételár tartalmazza az összes berendezést.   A Balaton-part 200 méterre helyezkedik el.    A társasház udvara parkosított, rendezett, melyben minden lakáshoz gépkocsibeálló vásárlása kötelező 3.000.000 Ft-os áron.    Kifejezetten ajánlom befektetőknek, nyaralni vágyóknak, de tökéletes választás kisebb családosoknak állandó lakhatásra.   Az ingatlan lakóingatlan minősítéssel rendelkezik.   További kérdések esetén állok rendelkezésükre!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!  
A Balaton City Cartel eladásra kínál egy teljeskörűen felújított Zamárdi, Balaton közeli utcájában, a strandtól mindössze 200 m-re egy ikerház nyaraló 50 m2-es felét és egy hozzá tartozó teljesen különálló 25 m2-es lakrészt.   A ház 2022-ben teljeskörű felújításon esett át. Kialakításra került benne 2 db hálószoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba.  A kert hátsó részén pedig egy 25 m2-es különálló szoba + fürdőszobás kisház találhaó.   A felújítás során 10 cm-es szigetelést kapott  és hőszigetelt nyílászárókat. A kamerarendszerhez szükséges vezetékezés kiépítése is megtörtént. Az ikerház ügyvédi megosztással rendelkezik, önálló víz, villany mérőórákkal rendelkezik. A gázcsonk a telken megtalálható, de a fűtés egy saját hűtő-fűtő klímával és egy kandallóval az év minden évszakában élvezhetővé teszi.   A kertet vakondhálóval is ellátták és parkosításra került, így a különálló kisházzal együtt alkalmas gyerekekkel, barátokkal való kikapcsolódásra, kerti sütögetésre, kedvencekkel való pihenésre,vagy akár állandó ottlakásra is. Autóbeállási lehetőség az udvarban adott.   A vasútállomás és a Balaton part közelsége miatt kiváló lokációval rendelkezik.   Keressen bizalommal a hét bámely napján és előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető! Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.
Többgenerációs családi ház eladó Balatonlellén, akár befektetésnek is!
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonlelle közkedvelt utcájában egy három szintes, téglából épült, Bramac cserépetős, 270 m2 összterületű, 950 m2-es telekkel rendelkező családi házat!   Az ingatlan felosztása a következő: a szuterén részben egy hálószoba, egy nappali, egy fürdőszoba WC-vel, egy külön konyha és egy téli kert található.   A földszinten egy közlekedő, két hálószoba, egy fürdőszoba WC-vel, egy külön WC, egy konyha spájzzal és egy tágas nappali van.   Az emeleten három hálószoba, két fürdőszoba WC-vel, egy előtér és egy amerikai konyhás nappali került kialakításra.   Az ingatlan részét képezi továbbá a földszinti és emeleti részhez tartozó terasz, illetve erkély, egy 12 m2-es fatároló, egy 29 m2-es kerti kiülő, egy fedett 29 m2-es autóbeálló, egy kerti kút, egy 7 m2-es tároló, valamint egy 15 m2-es szerszámos kamra is.   Közművek közül minden bekötésre került, tehát a víz, a villany, a csatorna és a gáz is. Fűtéséről elsősorban gáz cirkó kazán gondoskodik, de a földszinten egy cserépkályhát is beépítettek. Nyílászárók fából készültek.   Kiváló lehetőség több generációs családnak, vagy akár befektetésnek is, hiszen két külön bejárata van a háznak, szintek mind szeparálhatóak, így kiválóan alkalmas nyaraltatásra is.   Az udvar rendezett, minden adott egy kellemes kikapcsolódáshoz, a kerti kiülőnél pedig nagyobb társaságok is élvezhetik a nyarat, egy jó kis sütés-főzés mellett. A gyerekeknek pedig bőven van helyük az udvarban játszani.   Állandóan lakott környéken, biztonságos helyen található.   Parkolni több autónak is van lehetősége az udvarban. Iskola, busz, vasút, boltok mind elérhető távolságban vannak. A Balaton pedig mindössze 900 méterre, 5-10 perc kényelmes sétára található.   Saját vagy befektetés céljából vásárolna? Ne keressen tovább! Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant, ne maradjon le róla! Legyen most Ön az első!   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
A City Cartel Balaton Ingatlaniroda eladásra kínál Ádánd településen egy felújítás alatt álló családi házat.   A 163 m2-es bútorozott családi ház egy 1650 m2-es telken helyezkedik el, az udvari részen garázs és egy vendég apartman is található, ami jelen állapotában még a befejezésre vár.    A házból kilépve az újonnan kialakított fedett teraszra lépünk ki, ami a nyári melegben kellemes családi beszélgetések helyszíne lehet.    A házba belépve az előszobából nyílik egy vendégszoba és az étkező, ahonan bejutunk a utcafronti tágas nagyszobákba. Az étkezőből tovább haladva találjuk a konyhát és fürdőt, valamint a Wc-t is.    A garázsban a parkolás 2 autó részére biztosított.   A ház a 2022 óta felújítás alatt áll. A telek hátsó részén gazdálkodásra alkalmas konyhakertet tud az új tulajdonosa kialakitani. A település a falusi CSOK-ra alkalmas listán megtalálható.    A környék állandó lakosok által lakott terület, Ádánd központi részén található. Gyalogos távolságra helyezkedik el iskola, bolt, pékség, templom.   Ha felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, vagy bármi kérdése lenne még, hívjon bizalommal, a ház hét bármely napján megtekinthető.   rodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.      Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Fonyód állandóan lakott részén egy kétszintes, téglából épült, 180 m2 összterületű családi házat, amihez 850 m2-es telek tartozik.   Az ingatlan felosztása a következő: a földszinten egy konyha, egy fürdőszoba, egy hálószoba, pince, tárolók található.   Az emeleti részen kialakításra került egy nappali, három hálószoba, egy fürdőszoba, konyha, étkező, előszoba.   Közművek közül minden bekötésre került, tehát a víz, a villany, a csatorna és a gáz is.   Fűtésről a földszinten gázkonvektorok, az emeleten pedig gázkazán - radiátoros hőleadással - gondoskodnak.    A tetőtér nem került beépítésre.   Az ingatlan szerkezetileg, statikailag kiváló állapotban van, azonnal használható, igény szerint természetesen lehet modernizálni, ez mindenkinek a saját igénye szerint megvalósítható.   Állandó lakhatásra, nagyobb, illetve többgenerációs családoknak ajánlanám elsősorban, befektetési szempontból is jó ingatlan, hiszen a külön bejárat lehetővé teszi az egyik szint kiadását nyáron és télen egyaránt.   Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, akkor jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, legyen most Ön az első!   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»